Bruidskapsels

Bruidskapsels

Voor de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk onvergetelijk uit zien. Om helemaal te kunnen stralen wil je daarom het perfecte kapsel. Voor het beste resultaat adviseren wij om een proefkapsel te komen maken. Over het algemeen doen we het proefkapsel 6 weken van te voren, maar met kort haar kan het gunstiger zijn om 12 weken voor het bruidskapsel af te spreken. Dit voor het geval je een nieuwe coupe wenst en het haar nog iets aan moet groeien. Het knippen en kleuren van het haar wordt doorgaans 2 weken van tevoren gedaan.

Van elk haartype kun je een prachtig bruidskapsel maken of je nou kort, half lang of heel lang haar hebt! Ook kunnen we je voorzien van een mooie bruids make-up. (zie kopje visagie).

Proefkapsel:
Voor het proefkapsel nemen we altijd uitgebreid de tijd zodat het volledig naar je zin is. Mocht je zelf al een idee hebben van hoe je het haar graag zou willen hebben, dan is het fijn ons daar van te voren over te informeren, of aan de hand van plaatjes of foto’s. Hierdoor kunnen wij beter inschatten hoeveel tijd we voor het kapsel in moeten plannen. Mocht je geen idee hebben, dan plannen wij de tijd voor het proefkapsel ruim in zodat je ruimschoots de tijd hebt om je voorkeuren aan te geven. Tijdens het proefkapsel heeft u ook alle tijd om aan te geven of je het haar toch liever iets platter, boller, strakker of nonchalanter wilt hebben. Uiteindelijk is het ons doel natuurlijk om het haar zo volmaakt mogelijk te maken voor een onvergetelijke dag.

Bruidskapsel aan huis:
Bij bruidskapsels is het mogelijk om het haar in de kapsalon te laten kappen of bij je thuis. Ook is het mogelijk dat het haar van de daggasten word gedaan of andere gezinsleden op dezelfde locatie, zodat jullie er allemaal mooi uitzien. Binnen een straal van 10 km valt dit onder de standaardprijs.

Zie hieronder voor een handig stappenplan:

6 weken voor de trouwdag – maak afspraak voor proefkapsel. 3-4 weken voor de trouwdag – proefkapsel ( trek hier zeker 3 uur voor uit, altijd leuk om in te plannen op de dag dat je de jurk moet doorpassen)

We kijken naar uw haar en bespreken uw wensen en of er geknipt en gekleurd moet worden. Draagt u een sluier of hoed, neemt u die dan mee.

1-2 weken voor de trouwdag – knippen, kleuren

Trouwdag – finale bruidskapsel op afgesproken plaats en tijdstip.

Prijzen:

Bruidskapsel inclusief proefkapsel lang haar € 320,00
Bruidskapsel inclusief proefkapsel kort haar € 120,00
Daggast fohnen kort haar € 31,75
Daggast fohnen lang haar € 55,00
Daggast opsteken kind tot 12 jaar € 39,75
Daggast opsteken € 59,50
Reiskosten buiten de 10km    per km €0,40
 
 

 
DSC_4931_2
DSC_4818_2
bruid2

 
040b
038b
bruid3