ANKO gecertificeerd

ANKO gecertificeeerd


Salon San Haarwerken is ANKO (Algemene Nederlandse Kappersorganisatie, sectie Haarwerken) gecertificeerd.
Dit biedt u de garantie dat diensten en ook haarwerken voldoen aan eisen die zijn opgesteld door deze organisatie en erkend worden door zorgverzekeraars en andere maatschappelijke instellingen die belang hechten aan kwaliteit, professionaliteit, duurzaamheid en transparantie voor haarwerk in het algemeen.

Ik ben een ANKO – haarwerkspecialist
Ik vind het belangrijk dat u bij het aanschaffen van een haarwerk of haarstuk weet dat u mag rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Wij waarborgen te allen tijde uw privacy.

Verzekering
ANKO erkende haarwerkspecialisten hebben afspraken gemaakt met zorgverzekeraars, waardoor zij voor je kunnen declareren.

Garanties
Geadviseerd wordt in mogelijkheden van alle soorten van haarwerken. Het specialisme “confectie” haarwerk en “maat” haarwerk of een combinatie hiervan duidelijk openbaar kenbaar is.

Een ANKO haarwerkspecialist-lid is keurmerkvoerder wanneer getoetst is door de erkenningscommissie en voldaan is aan de eisen van het huishoudelijk reglement. Jaarlijks word opnieuw getoetst of een ANKO haarwerkspecialist-lid voldoet aan de eisen van dit reglement.
Meer informatie hierover op de website: www.anko.nl/haarwerkers

Klik hier voor de ANKO gedragscode