Over ons

Sandra Berende

Sinds mei 2020 is mijn Salon San gevestigd op de Markt in Geertruidenberg. Mijn naam is Sandra Berende, ik ben 46 jaar oud en ik ben getrouwd met Ronald. Samen hebben wij 4 kinderen. Ik ben al meer dan 25 jaar kapster en geniet van mijn werk. Het is leuk om iemand te voorzien van een persoonlijk advies en daar mee aan de slag te gaan. Omdat ik alle aspecten van het vak leuk vind om te doen zorgt dat ook voor afwisseling. Een aantal jaar geleden is mijn interesse gewekt voor haarwerken en ben mij hier in gaan specialiseren om mensen te helpen. Dit vind ik echt leuk om te doen, om samen met mijn klant op zoek te gaan naar de mogelijkheden. Dus bent u op zoek naar een persoonlijk advies en iemand die luistert naar uw wensen dan bent u bij mij op het juiste adres.

Alissa Roza

Mijn naam is Alissa Roza, ik ben 25 jaar oud en ik woon in Raamsdonk. In mijn vrije tijd ben ik graag bij vrienden en familie, ga ik lekker uiteten en ga ik er graag een dagje op uit. Ik heb mezelf in verschillende salons mogen ontwikkelen en sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij Salon San. Ik ben gespecialiseerd in het knippen van krullen, hiervoor heb ik een intensieve training gevolgd bij CC1, dus uw krullen zijn mij toevertrouwd. Het is ook heerlijk om iemand een totale metamorfose te geven door bijvoorbeeld een hele andere kleur te maken. Ik werk graag met meerdere kleuren en verschillende folietechnieken. Het leukste aan mijn vak vind ik dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen met trainingen en dat ik iedereen tevreden de deur uit zie gaan. Ook kun je voor je make-up bij mij terecht. Ik heb in 2016 mijn visagie certificaat gehaald en nu heb ik de kans gekregen om dat bij Salon San te mogen uitvoeren. Graag zie ik u bij ons in de salon!

Dominiek van Loon

Ik ben Dominiek en ik ben vanaf 2014 begonnen met het werken in dit mooie vak. Ik heb in verschillende salons mogen werken en ben daardoor gegroeid tot de ervaren kapster die ik nu ben. Ik ben ook vaak op trainingen te vinden. Bij Salon San ben ik hier gelijk mee door gegaan. Ik heb mij gespecialiseerd in de CC1 krullenknip techniek en de keratine behandelingen van Jean Paul Myné. Ik vind het heel belangrijk dat je goed naar de wens van de klant luistert zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je met een lach op je gezicht de salon uitloopt. Ik hou van een gezellig praatje met wat humor en ben in mijn vrije tijd daarom dan ook graag met mijn vriendinnen op stap. Ik haal super veel energie uit mijn vak en werk graag bij Salon San! Zie ik je snel in mijn stoel??
actie foto

Mirte Smulders

actiefoto

Mandy van Halder

Quincy Beekmans

Mijn naam is Quincy Beekmans, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Sprang-Capelle. Mijn hobby’s zijn shoppen, lekker uiteten en leuke dingen doen met mijn vriendinnen. Ik heb een gezellige grote familie waar ik graag mee samen ben. Ik doe in Tilburg de kappersopleiding. Ik zit nu in het 2e jaar en ben blij dat ik hiervoor heb gekozen, want ik ben al van kleins af aan met iedereen zijn haar bezig. Ik hoop nog veel bij te mogen leren, want het leukst is toch wel om van iedere klant iets moois te kunnen maken.
actiefoto caitlin

Caitlin Ammersdorfer

actie foto

Mayce Jongerius