Over ons

Sandra

Sandra Berende

Sinds mei 2020 is mijn Salon San gevestigd op de Markt in Geertruidenberg. Mijn naam is Sandra Berende, ik ben 45 jaar oud en ik ben getrouwd met Ronald. Samen hebben wij 4 kinderen. Ik ben al meer dan 25 jaar kapster en geniet van mijn werk. Het is leuk om iemand te voorzien van een persoonlijk advies en daar mee aan de slag te gaan. Omdat ik alle aspecten van het vak leuk vind om te doen zorgt dat ook voor afwisseling. Een aantal jaar geleden is mijn interesse gewekt voor haarwerken en ben mij hier in gaan specialiseren om mensen te helpen. Dit vind ik echt leuk om te doen, om samen met mijn klant op zoek te gaan naar de mogelijkheden. Dus bent u op zoek naar een persoonlijk advies en iemand die luistert naar uw wensen dan bent u bij mij op het juiste adres.
Alissa

Alissa Roza

Mijn naam is Alissa Roza, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Raamsdonk. In mijn vrije tijd ben ik graag bij vrienden en familie, ga ik lekker uiteten en ga ik er graag een dagje op uit. Ik heb mezelf in verschillende salons mogen ontwikkelen en sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij Salon San. Ik ben gespecialiseerd in het knippen van krullen, hiervoor heb ik een intensieve training gevolgd bij CC1, dus uw krullen zijn mij toevertrouwd. Het is ook heerlijk om iemand een totale metamorfose te geven door bijvoorbeeld een hele andere kleur te maken. Ik werk graag met meerdere kleuren en verschillende folietechnieken. Het leukste aan mijn vak vind ik dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen met trainingen en dat ik iedereen tevreden de deur uit zie gaan. Ook kun je voor je make-up bij mij terecht. Ik heb in 2016 mijn visagie certificaat gehaald en nu heb ik de kans gekregen om dat bij Salon San in een mooie make-up studio te mogen uitvoeren. Graag zie ik u bij ons in de salon!
Shirley

Shirley den Dekker

Ik ben Shirley den Dekker, ik ben 20 jaar oud en woon in Dussen. Ik vind het leuk om een drankje te doen met vrienden of ergens lekker te gaan eten. Ik maak het u graag naar u zin bij ons in de salon. Of het nu gaat om een nieuwe afspraak te maken of een overheerlijke cappuccino. Ik vind het heerlijk om voor mensen te zorgen en ben altijd in voor een gezellig gesprek.
Demi

Demi Leidelmeijer

Mijn naam is Demi Leidelmeijer, ik ben 17 jaar oud en ik kom uit Geertruidenberg. Ik ben graag bij mijn familie en vind het erg leuk om turnles te geven. Sinds kleins af aan wilde ik al iets met haren doen met als gevolg dat ik nu de opleiding tot kapper doe. Naast de kappersopleiding doe ik er ook nog visagie bij. Ik heb het erg naar mijn zin en hoop zowel in het kappersvak als in de visagie mijzelf nog meer te kunnen ontwikkelen.
Quincy

Quincy Beekmans

Mijn naam is Quincy Beekmans, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Sprang-Capelle. Mijn hobby’s zijn shoppen, lekker uiteten en leuke dingen doen met mijn vriendinnen. Ik heb een gezellige grote familie waar ik graag mee samen ben. Ik doe in Tilburg de kappersopleiding. Ik zit nu in het 1e jaar en ben blij dat ik hiervoor heb gekozen, want ik ben al van kleins af aan met iedereen zijn haar bezig. Ik hoop nog veel bij te mogen leren, want het leukst is toch wel om van iedere klant iets moois te kunnen maken.