Hoe ga ik te werk

Hoe ga ik te werk

Stappenplan voor het aanmeten van een pruik of haarwerk

Welke stappen moet ik nemen voor het aanmeten van een pruik / haarwerk?

De standaard pruik / haarwerk is van synthetisch, of echt haar. Voor maatwerk haarwerk, waarvoor een mal wordt gemaakt, is een iets aangepast stappenplan van toepassing, die we mondeling met u bespreken. Voor een haarstukje geldt ook een iets andere stappenplan als voor een pruik / haarwerk. Dit bespreken bij het intake gesprek.

1. Neem contact op met ons – Gratis intake en binnen 5 dagen
Als u besluit contact op te nemen, belt u dan met mij 06 15260384. U maakt een afspraak met ons voor een gratis intakegesprek vrijblijvend – binnen 5 dagen – in mijn salon zonder andere klanten. Of als u dat prettiger vindt, kom ik aan huis of in het ziekenhuis. Ik pas me aan u wensen aan.

2. Wensen kenbaar maken
Tijdens het intakegesprek bespreekt u met Sandra uw wensen voor uw haarstukje, pruik, haarwerk of alternatief haarwerk. Er is keuze uit honderden modellen en kleuren van echt haar of synthetisch haar. Ik zal u voorlichten over de voor- en nadelen. Samen maakt u een keuze van verschillende soorten haarstukjes, pruiken of haarwerk en wordt er direct een nieuwe afspraak gemaakt wanneer u deze haarwerken kunt komen passen.

3. Haarwerk gebruiken
Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunt u de pruik, het haarwerk of het haarstukje gelijk gebruiken. Waar nodig kan het haarwerk nog in model geknipt worden, zodat het helemaal naar wens is. Zodra een maatwerk haarwerk binnen is kan het haarwerk ook direct worden gebruikt.

4. Factuur opsturen
U ontvangt van ons een factuur met de kosten, en wij regelen de declaratie voor u. Wij zijn aangesloten bij alle verzekeraars.

5. Klachten
Als u niet tevreden bent over de oplossing die Salon San u biedt, dan kunt u zich wenden tot De Geschillencommissie Uiterlijke verzorging, Postbus 90600, 2509 LP Den Haag.
Digitaal uw klacht indienen kan ook direct via www.degeschillencommissie.nl.
Of u vraagt telefonisch een klachtenformulier bij hen op via: 070-3105310 (ma t/m vr van 9.00 – 17.00 uur).

Hygiene protocol