Keratin Gold

Keratin Gold

Keratin Gold van jean Paul Mynè. De keratine van Jean paul mynè staat bekent om zijn 100% kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. Jean paul mynè zorgt niet alleen voor de gezondheid van jouw haar maar ook voor degene die erop vertrouwen en er mee werken. Alle producten zijn verrijkt met waardevolle en natuurlijke ingrediënten zoals avocado, Argan olie, wilgenroosjes, stamcellen uit zuren appels en koffie extracten. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat het absoluut vrij is van schadelijke stoffen zoals formaldehyde, glutaraldehyde, paraffine en andere aardolie producten. Hiermee biedt Jean paul mynè een productlijn die zowel effectief als verantwoord is. Dat is het resultaat van jaren lang research en zorg voor zowel de kapper als de klant.

Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt en dient de uitgroei iedere 6 tot 10 maanden bijgewerkt te worden. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan.

Prachtig stijl haar dat stralend glanst, zacht aanvoelt en er optimaal gezond uitziet. Zelfs na veelvuldig wassen. Jean Paul Mynè bewijst dat het mogelijk is, de producten beschermen, verzorgen en herstellen jouw haar tijdens en na de behandeling. Dankzij de exclusieve samenstelling ( rijk aan natuurlijke ingrediënten ) is een mooi en langdurig resultaat gewaarborgd.

Wat te verwachten tijdens een behandeling ?
Als je op afspraak komt voor de behandeling voor de keratin gold treatment. Ga ik eerst samen met jou een behandelplan opstellen. Wat verwacht je van de behandeling ? Wil je stijl haar of wil je jouw slag/krullen behouden? Als wij dit allemaal rustig met je besproken hebben, gaan wij jouw haar zorgvuldig wassen met de keratin plus gold shampoo dit gaan wij meerdere malen herhalen met een inwerktijd van minimaal 5 min per keer. Dan zullen wij je laten plaatsnemen op één van onze behandelstoelen. Om vervolgens jouw haar te drogen. Dan wordt de keratin plus gold nauwkeurig op je hele haar aangebracht en laten wij dit minimaal 30 minuten en maximaal 45 minuten intrekken. Onder het genot van een kopje koffie/thee en met een heerlijk roddelblad laten wij je even rusten tussen de behandelingen door. Als de posé tijd is verlopen gaan wij met de behandeling verder. Je haar wordt volledig gedroogd. Vervolgens gaan we het haar passé voor passé met een stijltang stijlen. Dit neemt minimaal 1 uur in beslag vanwege het aantal keren ( varieert 10 a 16 keer ) dat wij met de stijltang over de passé heen gaan. Als het hele haar behandeld is, laten wij het haar even 5 á 10 minuten rusten voordat wij weer verder gaan met de behandeling. Het haar wordt weer goed uitgespoeld en gewassen met de speciale enhancing shampoo en wordt daarna verzorgt met de “Revital mask” die wij  weer 10 minuten laten inwerken. Nadat jouw haar is uitgespoeld gaan wij het met de föhn weer drogen en zal je direct het geweldige resultaat kunnen aanschouwen wat de keratin gold treatment met jouw haar heeft gedaan.

Wij raden je aan om na een keratin gold behandeling jouw haar thuis goed te blijven na verzorgen met de home care line.